You love them or you hate them: De familie Meiland. Eén ding is zeker: ze zijn rete-populair onder een grote groep mensen. Wie hun lijfspreuk ‘wijnen, wijnen, wijnen’ nog nooit gehoord of gelezen heeft, heeft waarschijnlijk de afgelopen periode onder een steen geleefd. De familie is niet vies van een wijntje, of het nu half één, kwart voor vier of vijf voor 12 is. Een goed wijntje gaat er altijd wel in.

Niet alleen de familie zelf is populair. Dit geldt zeker ook voor de wijnen die ze eind 2019 op de markt hebben gebracht onder de naam ‘La famille Meiland’. Na een volle dag proeven op een Franse wijnboerderij, zijn er uiteindelijk 3 verschillende Meiland-wijnen uitgekozen.

De eerste Meiland-wijn is een 100 procent dieprode Merlot met aroma’s van zwarte kersen, bramen en bessen. De tweede variant is een exotische Chardonnay met aroma’s van perzik, peer, ananas en citrus. De laatste Meiland-wijn is de favoriet van de familie zelf: een heerlijke rosé met de smaak van aardbei, framboos en rode bessen.

Veel Meiland-volgers zijn toch nieuwsgierig geworden naar deze Meiland-wijn en er wordt dan ook gretig besteld. Uiteraard hebben wij de Meiland-wijnen ook opgenomen in ons wijnoverzicht. De Meiland-wijnen zijn te bestellen in verschillende hoeveelheden. Kun je niet kiezen? Dan kun je overwegen om een wijnpakket te kopen met 3 of 6 flessen, inclusief of exclusief wijnglazen. Ook nieuwsgierig geworden?.
Zoek en bekijk de verschillende opties van de Meiland-wijnen hier .