Het blijkt maar weer dat elke fase in je leven andere interesses opwekt (en dat is maar goed ook lijkt me). Vergeleken we in onze 20-er jaren de prijzen van telefoons en abonnementen (je bent hip en happening), in onze 30-er jaren de prijzen van luiers (pure noodzaak als kersverse vaders), zo zijn we nu in de wijn gestapt. Of we wijnliefhebbers zijn? Zeker! Of we kenners zijn? Zeker niet. Dat hoeft ook niet wat ons betreft. Wij houden van een lekker wijntje, maar hebben geen idee wat er allemaal te koop is in de wereld. En wanneer we het wel weten, dan willen we natuurlijk niet teveel betalen voor ons flesje genot. Wij denken dat veel mensen er hetzelfde in staan. Voor die mensen is WijnPrijzen.nl.

WijnPrijzen.nl is een zoekmachine voor wijnen, waarin alle wijnen, prijzen en aanbiedingen op één plek staan. Waar Google vooral de wijnen van de grote webshops laat zien, bieden wij net zoveel ruimte aan de webshops met een geringer (en vaak specifieker) aanbod. We vergelijken niet alleen rode wijnen, witte wijnen, rosé, mousserende wijnen en champagne. Zo bieden we bijvoorbeeld ook ruimte aan biologische wijnen, vegan wijnen, alcoholvrije wijnen en wijnpakketten. Door een beperkt aantal filters is het eenvoudig om de wijn naar keuze te vinden.

Heb je een webshop en wil je graag toegevoegd worden aan ons overzicht? Neem dan contact met ons op via lennard@wijnprijzen.nl, of via Instagram, Facebook of Twitter